Ciorba de legume

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ciorba de legume este cu siguranat cel mai cunoscut si mai sanatos fel principal.Mancati numai o data pe zi un castron de ciorba de legume si veti vedea ca va veti simti mai energizati.

Ingrediente

    • 3 cartofi
    • 1 ceapa mare
    • 1 mana de fasole verde pastai
    • 2 ardei grasi
    • 1 dovlecel
    • 1/2 varza alba
    • 1/2 telina
    • 4 rosii
    • 3 linguri ulei
    • 500 ml bors de putina
    • 1 morcov
    • 1 legatura leustean verde
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Speli legumele, le cureti, apoi le tai. Ceapa o toci marunt, morcovul il tai cubulete mici, iar fasolea pastai o rupi bucati mai mici. Cartoful si dovlecelul le tai cuburi mai mari, varza o toci fideluta, iar telina o tai felii mici.
  2. Toate legumele le pui la fiert intr-o oala cu 4 litri de apa. Separat rosiile le dai re razatoarea mare si le calesti in putin ulei, si putina apa.
  3. Cand legumele sunt aproape fierte, pui rosiile, apoi borsul si mai fierbi 5 minute. Potrivesti gustul de sare apoi opresti focul si adaugi leusteanul tocat fin. Ciorba in momentul servirii se drege cu o lingura de smantana.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri