Ciorba de curcan-varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ciorba de curcan este o ciorba delicioasa, satioasa, usor de preparat si plina de vitamine, fiind un preparat indragit si de cei mai mofturosi copii.

Ingrediente

    • 3 aripi de curcan
    • 2 cartofi
    • 1 radacina de pastarnac
    • 3 rosii
    • 2 linguri pasta de tomate
    • 1 legatura leustean
    • 1 litru de bors
    • 3 morcovi
    • 1 radacina de patrunjel
    • 1 telina mica
    • 2 cepe
    • 1 ardei gras
    • patrunjel verde
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Spala carnea si pune-o la fiert in apa rece cu putina sare, adunans spuma ori de cate ori este nevoie.
  2. Cand carnea este aproape fiarta, adauga legumele taiate in cuburi mari si lasa totul sa fiarba la foc mic. Spre final, pune pasta de tomate si rosiile decojite taiate marunt.
  3. Acreste ciorba cu bors si potriveste de sare. Opreste focul si scufunda legatura de leustean. Acopera oala cu capac, lasa verdeata cateva minute, apoi indeparteaz-o si serveste ciorba fierbinte, cu putin patrunjel verde tocat marunt.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri