Bors cu carne de pui si fasole verde

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Borsul cu carne de pui si fasole verde este mult mai aromat si gustos daca puteti folosi pasare de curte.

Ingrediente

    • 1 pui mijlociu sau 1/2 gaina sau cocos
    • 500 gr  fasole verde
    • 2 rosii
    • 2 ardei grasi
    • 1 ceapa
    • leustean
    • 1 litru de bors
    • sare
    • 1 ou

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 persoane

  1. Cureti pasarea, o treci prin flacara, o freci cu malai si o golesti. O speli in mai multe ape reci, o tai bucati. Fierbi carnea numai dupa ce ai dat-o in clocot cateva minute si ai aruncat apa.
  2. Cand carnea s-a inmuiat, pui fasolea verde, curatata, taiata bucati de 2-3 cm pe latul pastaii, apoi taiata in doua ca sa fie mai subtire. Lasi sa fiarba 15 minute, acoperind oala cu capac, adaugi sare,  ardeii si rosiile (decojite) taiate felii subtiri si ceapa tocata marunt.
  3. Mai fierbi 15 minute, acresti cu bors fiert separat, parfumezi cu leustean tocat, dregi cu ou dupa ce ai racorit borsul 5 minute si il servesti cald, cu paine proaspata si ardei iute.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri