Sos Remoulade

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Sosul remoulade trebuie sa il incercati, pentru ca este aromat, gustos si pe care il puteti folosi chiar si la clasicele sandvisuri.

Ingrediente

    • 6 linguri maioneza
    • 2 linguri mustar
    • 2 linguri smantana
    • sare
    • otet sau lamaie
    • zahar pudra
    • ! ceapa mica
    • 1 castravete murat
    • marar verde
    • tarhon proaspat
    • patrunjel verde

Instructiuni de preparare

  1. Se amesteca bine maioneza, mustarul, smantana, putina sare, 1 lingurita otet sau zeama de lamaie, si se freaca bine ca sa se omogenizeze bine compozitia.
  2. Dupa gust, puteti adauga la final 1/2 lingurita de zahar pudra, omogenizati si adaugati o ceapa mica tocata marunt si scursa bine de apa intre palme, un castravete murat tocat si stors si el intre palme putin marar tocat fin,tarhon si patrunjel verde tocate si ele marunt.
  3. Se pune  vasul cu sos pe baie de aburi omogenizand energic cu un tel, apoi se da deoparte si se lasa sa se raceasca.
  4. Sosul remoulade se serveste rece, pe langa preparatele in aspic.

Recomandari

Sosuri