Sos pentru legume

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Sosul pentru legume ofera legumelor crude sau natur o aroma pe care cu siguranta o veti indragi si pe vacre nu o veti uita. Acest sos se poate servi si ca dresing la salatele de radacinoase.

Ingrediente

    • 3 oua
    • 200 ml smantana
    • 400 gr iaurt natur
    • 1 lingurita mustar
    • 100 ml ulei

Instructiuni de preparare

  1. Se prepara o maioneza din 3 galbenusuri si 100 ml ulei, adaugand uleiul treptat. La final se adauga un amestec facut din smantana, iaurt si mustar, apoi se poate servi.
  2. Sosul pentru legume se serveste la conopida, cartofi sau telina natur, sau  ca dressing la salatele de legume asortate.

Recomandari

Sos pentru peste fiert- varianta 3

Acest sos pentru peste fiert este indicat la pestele alb, mai gras.

30 min
4 servings

Sos pentru peste

Pentru mesele la care doriti sa serviti peste trebuie sa preparati si un sos delicios cu care sa va surprindeti invitatii. Aceste sos pentru peste este aromat si foarte gustos.

30 min
4 servings

Sos pentru peste fiert

Acest sos pentru peste fiert este delicios si aromat perfect pentru stiuca.

30 min
4 servings

Sos pentru peste fiert-varianta 2

Acest sos pentru peste fiert este foarte bun la salau.

30 min
4 servings

Sos de legume

Sosul de legume este un sos ideal pentru aperitivele pe baza de oua umplute.Datorita aromei usor acrisoare face ca preparatul cu care se serveste sa nu fie chiar asa de greu de digerat.

30 min
4 servings

Sosuri