Sos de marar

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Sosul de marar desi pare greu de preparat este un sos rapid acre poate oferi un plus de aroma si gust preparatului dvs

Ingrediente

    • 1 legatura de marar verde
    • 1 lingura unt
    • sare
    • 1 lingura faina
    • 1 ou
    • 1 lamaie

Instructiuni de preparare

  1. Se prepara un sos alb din unt si faina, stins cu apa calduta. Se amesteca in sos mararul verde tocat marunt, zeama de la lamaie si galbenusul de ou frecat, adaugand dupa gust, putina srae.
  2. Sosul de marar se foloseste la preparatele culinare din carne tocata. Cine doreste poate adauga in sos si putina smantana.

Recomandari

Sos de marar-varianta 2

Sosul de marar este un sos foarte aromat si gustos, pe care il puteti servi la orice fel de carne rasol.

30 min
4 servings

Sos de rosii pentru paste

Sunt multe retete de sos de rosii pentru paste. Aceasta reteta este baza oricarui alt sos de paste la care se poate adauga ciuperci, carne tocata sau ciar parmezan ras.

30 min
4 servings

Sos de ulei

Sosul de ulei este baza unor sosuri deosebite. Prin simpla adaugare a unor condimente precum chilli, boabe de piper verde sau sos de soia se pot obtine sosuri speciale.

30 min
4 servings

Sos de ciocolata

Acest sos de ciocolata este cel mai bun sos de ciocolata incercat pana acum. Ideal pentru inghetata, parfait, clatite, panna cotta, etc. Se face foarte simplu si il putem conserva in frigider 3-4 saptamani.

30 min
4 servings

Sos de fragi

Budincile care nu au aroma de fructe nu sunt bune decat daca se servest alaturi de putin sos de fragi. Simplu de preparat este delicios si foarte aromat.

30 min
4 servings

Sosuri