Sos de capere cu sardele

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Sosul de capere cu sardele trebuie sa il incercati deoarece este foarte gustos si aromat.

Ingrediente

    • 3-4   fire de ceapa verde
    • 6-9 tije de patrunjel
    • 2 linguri cu capere
    • 2-3 fire de tarhon
    • 2 cepe de apa
    • 100 gr sardele in ulei sau proaspete
    • 4 oua
    • sare
    • 2-3 linguri cu otet de tarhon
    • 2 linguri cu ulei

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4-6 persoane

Timp de preparare 20 minute

  1. Curatati ceapa si tocati-o marunt folosind un cutit bine ascutit, apoi puneti-o intr-un castron adanc.
  2. Curatati verdeturile, spalati-le si tocati-le marunt apoi amestecati cu ceapa.
  3. Fierbeti ouale 6 minute, lasati sa se raceasca 2-3 minute in apa rece, decojiti si treceti pe razatoare fiecare ou, cu albus cu tot.
  4. Adaugati peste oua: otet de tarhon, ulei de salata, sardele tocate marunt, capere intregi. Omogenizati si treceti amestecul in castronul cu ceapa si verdeturi.
  5. Daca amestecul nu are destul sos adaugati zeama de lamaie sau putina smantana. Sarati si amestecati repede, folosind o lingura de lemn.

Recomandari

Sosuri