Hrean ardelenesc

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Hreanul ardelenesc este un sos delicios si apetisanta, care da un gust aparte fripturilor.

Ingrediente

    • 3 linguri miere de albine
    • 1 lingura otet
    • 6 lignuri hrean ras
    • sare
    • 200 ml smantana

Instructiuni de preparare

  1. Hreanul se curata bine, se spala, apoi se da pe razatoare. se freaca bine hreanul ras cu smanatana, adaugand apoi treptat otetul, mierea de albine si sare.
  2. Sosul de hrean se serveste la gratar de vita, porc sau pui, rasol de vita sau mici.

Recomandari

Sos de hrean cu ciuperci

Sosul de hrean cu ciuperci este un sos foarte aromat care se serveste cu precadere la carnea fiarta de oaie sau miel.

30 min
4 servings

Sos de hrean cu sfecla rosie

Sosul de hrean cu sfecla rosie este un sos aromat foarte parfumat si gustos. Este un sos care nu poate lipsi de masa atunci cand aveti invitati pe care doriti sa ii surprindeti.

30 min
4 servings

Sos de hrean

Sosul de hrean este aromat si usor picant, fiind perfect la carnea de miel...

30 min
4 servings

Sos de hrean cu smantana

Sosul de hrean cu smantana este un sos delicios, a carei aroma poate fi imbunatatita cu cateva picaturi de zeama de lamaie.

30 min
4 servings

Sos de hrean-varianta 2

Sosul de hrean este un sos foarte aromat si gustos, usor picant si usor de preparat.

30 min
4 servings

Sosuri