Salata de sfecla

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Salata de sfecla este o salata aperitiv foarte gustoasa si aromata, pe care nu o puteti pastra decat cateva ore la frigider, pentru se altereaza.

Ingrediente

    • 5 sfecle rosii
    • 10 castraveti murati
    • 200 gr maioneza
    • 2 cepe
    • chimen pubere

Instructiuni de preparare

  1. Sfecla se fierbe in apa cu sare, apoi se raceste usor. Se curata ceapa, se trece sub un jet de apa rece si se taie pestisori subtiri; sfecla fiarta se curata de coaja si taie bucati, iar castravetii, rondele fine.
  2. Toate ingredientele  pregatite se amesteca cu chimen si maioneza din belsug. Pentru ornare, se adauga maioneza si feliute de castraveti, ardei gras sau masline. Se serveste imediat.

Recomandari

Salate