Ciorba de potroace cu leustean

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ciorba de potroace cu leustean este delicioasa, numai buna in zilele de mahmureala.

Ingrediente

    • maruntaiele de la 1 pasare
    • 1 morcov
    • 1 radacina de patrunjel
    • 2 linguri orez
    • sare
    • 2 cepe
    • 1 pastarnac
    • 1 telina
    • 1,5 litri zeama de varza
    • leustean
    • patrunjel

Instructiuni de preparare

  1. Maruntaiele se spala bine, se curata si se taie in bucati potrivite. Se pun la fiert in apa rece, se spumeaza.
  2. Dupa putin timp, se adauga ceapa, taiata marunt, si zarzavatul de supa, taiat in patru, sare. Cand sunt aproape fierte, se pun doua linguri de orez.
  3. La sfarsit, se pune zeama de varza, fiarta inainte, patrunjelul verde si leusteanul, tocate marunt.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri