Sos vanatoresc cu ciuperci

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Sosul vanatoresc, cu arome puternice de vin rosu, plante aromatice, piper, balanseaza gustul carnii de vanat si acopera mirosul sau specific, friptura ramanand foarte parfumata si suculenta.

Ingrediente

    • 200 gr ciuperci
    • 3 buc arpagic
    • 200 ml vin
    • 50 gr unt
    • patrunjel verde tocat
    • tarhon tocat
    • 2 linguri pasta de tomate
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Se spala ciupercile, se taie feliute si se pun cu unt, impreuna cu arpagicul tocat, pe foc mic, sa se inabuse bine, pana incep sa se rumeneasca.
  2. Se adauga vinul si sosul de rosii, patrunjelul tocat, tarhonul, sare si se lasa sa fiarba inabusit.
  3. Sosul vanatoresc cu ciuperci se serveste alaturi de preparatele pe baza de carne de vanat.

Recomandari

Sosuri