Sos de marar-varianta 2

Sosul de marar este un sos foarte aromat si gustos, pe care il puteti servi la orice fel de carne rasol.

4.5 stars based on 35 reviews

Ce ingrediente se folosesc?

  • 150 gr unt
  • 100 gr faina
  • 400 gr smantana
  • 3 linguri zahar
  • 200 gr marar verde
  • 2 linguri otet
  • 300 ml supa carne/oase
  • 2 linguri sare

Cum se prepara?

  1. Mararul verde se curata, se spala si se taie in bucati mari.
  2. Faina dizolvata in 100 ml apa se amesteca cu utul topit, se fiarbe la foc moderat, amestecand continuu ca sa nu se formeze cocoloase. Se adauga smantana, otetul, supa de carne/oase, zaharul, sarea, mararul si se lasa sa fiarba impreuna 15 minute.
  3. Sosul demarar se serveste cald, la rasolul de vita, pui sau peste.

Vezi retete similare

Sos brun- varianta 2 Sos brun- varianta 2
Sosul brun este un sos dulceag perfect pentru friptura de porc sau e vanat.
Sos olandez-varianta 2 Sos olandez-varianta 2
Sosul Olandez este un sos foarte gustos,oferind preparatelor un gust aparte.
Sos tartar-varianta 2 Sos tartar-varianta 2
Sosul tartar este un sos special si gustos, perfect pentru pestele la gratar.
Sos de marar Sos de marar
Sosul de marar desi pare greu de preparat este un sos rapid acre poate oferi un plus de aroma si gust preparatului dvs
Sos de lamaie- varianta 2 Sos de lamaie- varianta 2
Sosul de lamaie este un sos acrisor, foarte gustos si aromat, care ofera preparatelor o aroma unica.
Sos Remulad Sos Remulad
Sosul Remulad este un sos delicios, racoritor, al carei arome nu o poti uita usor. Sunt multe variante de preparare, noi insa va oferim cea mai rapida si delicioasa.
Sos Salsa Pizzaiola Sos Salsa Pizzaiola
Sosul Salsa Pizzaiola este un sos de rosii foarte bun si aromat, pe care il puteti folosi la paste, pizza, cat si la prepararea unor feluri de mancare mai elaborate.
Sosi iute Sosi iute
Sosul iute este un sos aromat in care puteti inlocui praful de chili cu cateva rondele de ardei iute.
Sos de ciuperci cu vin Sos de ciuperci cu vin
Sosul de ciuperci cu vin este un preparat delicios care face ca preparatele de pui sa fie mult mai aromate si mai apetisante.
Sos de ceapa Sos de ceapa
Sosul de ceapa este un preparat usor de facut, care poate fi folosit pentru a da savoare unor mancaruri din carne sau pentru a fi turnat peste legume.

Sosuri de azi

Mujdei dobrogean Mujdei dobrogean
Mujdeiul dobrogean este de nelipsit alaturi de peste, fiind delicios chiar si la carnea de pui.
Sos de smantana pentru vanat Sos de smantana pentru vanat
Sosul de smantana pentru vanat trebuie sa il incercat pentru ca este gustos si ofera carnii de vanat o aroma deosebita.