Sos de marar-varianta 2

Sosul de marar este un sos foarte aromat si gustos, pe care il puteti servi la orice fel de carne rasol.

4.5 stars based on 35 reviews

Ce ingrediente se folosesc?

  • 150 gr unt
  • 100 gr faina
  • 400 gr smantana
  • 3 linguri zahar
  • 200 gr marar verde
  • 2 linguri otet
  • 300 ml supa carne/oase
  • 2 linguri sare

Cum se prepara?

  1. Mararul verde se curata, se spala si se taie in bucati mari.
  2. Faina dizolvata in 100 ml apa se amesteca cu utul topit, se fiarbe la foc moderat, amestecand continuu ca sa nu se formeze cocoloase. Se adauga smantana, otetul, supa de carne/oase, zaharul, sarea, mararul si se lasa sa fiarba impreuna 15 minute.
  3. Sosul demarar se serveste cald, la rasolul de vita, pui sau peste.

Vezi retete similare

Sos brun- varianta 2 Sos brun- varianta 2
Sosul brun este un sos dulceag perfect pentru friptura de porc sau e vanat.
Sos olandez-varianta 2 Sos olandez-varianta 2
Sosul Olandez este un sos foarte gustos,oferind preparatelor un gust aparte.
Sos tartar- varianta 3 Sos tartar- varianta 3
Sosul tartar este un sos aromat, care nu poate lipsi de langa preparatele din peste si de fructe de mare. Pentru ca este perisabil este bine ca sosul sa fie servit imediat ce a fost preparat.
Sos picant- varianta 2 Sos picant- varianta 2
Sosul picant este atat de usor de preparat incat il puteti preparas o data in cantitate mai mare si pastra la frigider. Acest sos picant il puteti servi chiar si la sendvisurile de toata ziua.
Sos tartar-varianta 2 Sos tartar-varianta 2
Sosul tartar este un sos special si gustos, perfect pentru pestele la gratar.
Sos de marar Sos de marar
Sosul de marar desi pare greu de preparat este un sos rapid acre poate oferi un plus de aroma si gust preparatului dvs
Sos de lamaie- varianta 2 Sos de lamaie- varianta 2
Sosul de lamaie este un sos acrisor, foarte gustos si aromat, care ofera preparatelor o aroma unica.
Sos Remoulade Sos Remoulade
Sosul remoulade trebuie sa il incercati, pentru ca este aromat, gustos si pe care il puteti folosi chiar si la clasicele sandvisuri.
Sos Remulad Sos Remulad
Sosul Remulad este un sos delicios, racoritor, al carei arome nu o poti uita usor. Sunt multe variante de preparare, noi insa va oferim cea mai rapida si delicioasa.
Sos frantuzesc Sos frantuzesc
Sosul frantuzesc este foarte gustos si, daca il folositi la salate veti fi surprins de aroma pe care o poate oferi.

Sosuri de azi

Sos de afine- varianta 2 Sos de afine- varianta 2
Sosul de afine se prepara foarte usor si este perfect pentru servirea tartelor, brioselor sau chiar si a placintelor.
Sos Polette Sos Polette
Sosul Polette este un sos care se foloseste la preparatele fierte din carne alba.