Salata cu avocado

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Salata cu avocado pe care v-o propunem este varianat ideala pentru o masa satioasa de pranz.Datorita ingredientelor diferite aceasta salata se serveste ca fel principal, avand vitamine suficiente cat sa va energizeze pentru restul zilei.

Ingrediente

    • 1 avocado
    • 1 andiva
    • 1 piept de pui
    • 1 ceapa
    • 100 gr mazare fiarta sau din conserva
    • 100 gr porumb boabe din conserva
    • 1 morcov
    • 1 telina
    • 2 linguri smantana
    • 100 gr maioneza
    • 2 oua fierte
    • sare
    • piper

Instructiuni de preparare

  1. Pieptul de pui se spala cu apa rece apoi se pune intr-o oala cu apa si putina sare si se pune la fiet. Dupa ce pieptul de pui s-a fiert se scurge de apa si se lasa sa se raceasca. Dupa ce s-a racit se taie fasii subtiri care se pun intr-un bol incapator.
  2. Separat, se taie ceapa julien, ouale se taie felii, morcovul, telina si avocado se taie cubulete iar frunzele de andiva se spala si se rup fasii. Toate legumele se pun in castronul cu pieptul de pui taiat fasii, apoi se adauga mazarea si porumbul.
  3. Se amesteca smantana cu maioneza pana se otine o crema care se toarna in bolul cu ingrediente. Se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca bine salata care se tine la frigider cel putin 30 de minute inainte de a servi.
  4. In momentul servirii salata se decoreaza cu felii de rosii, avocado si frunze de andiva.

Recomandari

Salate