Rulada de ciocolata alba

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Rulada de ciocolata alba trebuie sa o incercati pentru ca este la fel de buna ca o portie de inghetata.

Ingrediente

    • 100 ml frisca lichida
    • 300 gr ciocolata alba de menaj
    • 100 gr mascarpone

    PENTRU STRATUL COLORAT:

    • 200 gr ciocolata alba de menaj

    PENTRU SERVIT:

    • fulgi de nuca de cocos

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4-6 portii
Tip de preparare 30 minute
Timp de asteptare 12 ore

  1. Se uda cu putina apa receo forma de chec, apoi se tapeteaza cu folie alimentara alei carei laterale se lasa mult peste margini.
  2. Ciocolata alba se rupe bucati si se topeste cu putina frisca lichida, amestecand continuu.
  3. Restul de frisca lichida se bate spuna si se amesteca bine de tot cu crema mascarpone.
  4. Se topeste ciocolata neagra si apoi se pune un prim strat de crema de ciocolata alba in tava, se adauga ciocolata neagra in unul sau doua straturi, apoi se acopera cu restul de cioclata alba. Se acopera cu folie alimentara si se lasa la rece pana a doua zi.
  5. A doua zi se scoate rulada din forma si din folie si se ruleaza rapid prin fulgi de cocos, apoi se baga  iarasi la rece, pana in momentul servirii.

Recomandari

Prajituri