Prajituri de azi

Prajiturele de Eccles Prajiturele de Eccles
Prajiturelele de Eccles sunt o delicatesa veche din Lancashire si au devenit renumite pentru cat de usoare, si crocante sunt. Acesasta reteta este imbunatatita cu mere calite usor, adaugate la umplutura traditionala de fructe uscate.
Cremsnit- varianta 4 Cremsnit- varianta 4
Cremsnitul este o alta versiune a binecunoscutului millefeuile.Foietajul se coace pana devine crocant, tamanand suntire si este umplut cu o delicata crema de vanilie, iar apoi glasat.

cuburi-cu-lapte-by-laura-sava

Retete similare:

Savarina cu migdale Savarina cu migdale
Savarina cu migdale este o variatie foarte aromata si gustoasa a clasicei savarine. Merita sa o incercati.
Savarine cu drojdie Savarine cu drojdie
Moale, pufoasa, insiropata...mmmm... cui nu ii plac savarinele.... Si unde mai pui ca ne aduce aminte si de copilarie...
Bavareza cu cirese Bavareza cu cirese
Bavareza cu cirese este un desesrt foarte aromat, pe care trebuie sa il preparati cand este sezonul cireselor proaspete, deoarece cele congelate nu sunt la fel de aromate.