Tocanita de pui cu broccoli

Reteta de tocanita de pui cu broccoli este una din retetele preferate ale acelora dintre dumneavoastra care din motive personale sunt la regim.Datorita continutului crescut de vitamine este pranzul perfect in orice ocazie.

4.5 stars based on 35 reviews
  • Tocanita de pui cu brocoli este un rasfat pentru cei care tin regim sau diete. Tocanita de pui cu brocoli este un rasfat pentru cei care tin regim sau diete.
  • Asa arata o portie sanatoasa de tocanita de pui cu broccoli. Asa arata o portie sanatoasa de tocanita de pui cu broccoli.

Ce ingrediente se folosesc?

  • 2 fileuri din piept de pui
  • 150 gr orez
  • 1 ardei gras rosu
  • 150 gr broccoli
  • 1 ceapa
  • 1lingura ulei
  • 1 fir de praz
  • 100 ml supa de pasare
  • 1 lingura praf de curry
  • 1-2 linguri sos de soia
  • sare si piper

Cum se prepara?

  1. Pieptul de pui se spala,se sterge cu prosoape absorbante, apoi se taie fasii. Ardeiul, prazul, broccoli si ceapa se spala, se curata, apoi se taie rondele.
  2. Se pune ulei intr-o tigaie si se caleste la foc mic ceapa si carnea, apoi se adauga pe rand prazul,ardeiul si broccoli. Se adauga praful de curry si se lasa sa fiarba la foc mic 5-6 minute.
  3. Intr-o oala cu apa si sare se fierbe orezul, iar cand acesta este fiert se scurge de apa si se asaza pe o farfurie, facand o forma cu ajutorul unei cesti ude.Se adauga carnea cu legumele si se decoreaza totul cu patrunjel verde tocat fin.

Vezi retete similare

Tocanita de pui cu legume Tocanita de pui cu legume
Tocanita de pui cu legume este o mancare usoara si aromata, perfecta in zilele caniculare de vara, si pe care o puteti servi rece.
Pui cu sos de parmezan Pui cu sos de parmezan
Puiul cu sos de parmezan este un preparat rapid, delicios si foarte satios.
Tocanita de pui cu legume- varianta 2 Tocanita de pui cu legume- varianta 2
Tocanita de pui cu legume este cea mai aromata tocanita de vara, satioasa, aromata si foarte usor de preparat.
Pui cu legume la tigaie Pui cu legume la tigaie
Daca doriti ceva delicios, bun si care se prepara rapid, atunci e momentul sa incercati reteta de pui cu legume la tigaie.Este un preparat ce contine multe vitamine, asigurand energia necesara pentru restul zilei.
Piept de pui invelit in sunca- varianta 2 Piept de pui invelit in sunca- varianta 2
Pieptul de pui invelit in sunca este un preparat foarte aromat si usor de preparat, fiind la fel de bun cald sau rece.
Pui cu legume- varianta 2 Pui cu legume- varianta 2
Puiul cu legume este o mancare de vara, racoritoare si energizanta, pe care o puteti servi atat calda cat si rece.
Ragout de pui Ragout de pui
Ragout de pui este de fapt o tocanita foarte aromata si usor de preparat pe care merita sa o incercati.
Pui invelit in sunca Pui invelit in sunca
Mancarurilor carora li se adauga la fierbere sau cand sunt introduse la cuptor vin, vor avea un gust mai bogat. Carnea de pui tratata cu vin va fi mai frageda si gustul va fi mai intens.
Drob de pui-varianta 2 Drob de pui-varianta 2
Drobul de pui este o mancare foarte usoara si nu trebuie sa fie neaparat paste pentru a o savura.Sau poate ca nu va place carnea de miel...atunci aceasta este varianta cea mai buna pentru a va bucura in zilele de pasti de o mancare traditionala.
Pui in stil turceasc Pui in stil turceasc
Puiul intreg la cuptor este o reteta deosebita, iar stilul turcesc de preparare va cuceri prin gustul aromat si picant. Puiul este umplut cu un pilaf cu ciuperci, iar crusta sa este rumenita si crocanta, contrastand delicios cu suculenta carnii.

Mancaruri de azi

Pastrav la cuptor cu sos de smantana Pastrav la cuptor cu sos de smantana
Pastravul la cuptor cu sos de smantana se prepara usor, este delicios, numai bun la mesele in familie.
Pastrav cu sos de smantana si usturoi Pastrav cu sos de smantana si usturoi
Pastravul cu sos de smantana si usturoi trebuie sa il incercati pentru ca este delcios si aormat, numai bun pentru un pranz pe cinste.