Tocanita de porc

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Tocanita de porc este o mancare satioasa, delicioasa si foarte usor de preparat.

Ingrediente

    • 1 kg pulpa de porc
    • 300 gr fosule rosie, din conserva
    • 2 cartofi
    • 300 gr pulpa de rosii, din conserva
    • 1 ceapa
    • 1 ardei gras
    • ulei
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Se curata carnea de grasime si de pielite, apoi tai-o in cubulete care se calesc in ulei incins pana capata o crusta, moment in care o scoateti pe o farfurie.
  2. In grasimea ramasa se caleste ceapa taiata feliute, ardeiul curatat de cotor si de seminte si cartofii, taiati in cuburi. Se toarna o cana cu apa, se adauga carnea,se acopera vasul cu capac si se lasa sa fiarba.
  3. Cand toate legumele sunt fierte si carnea este moale, se adauga rosiile si fasolea scursa. Se da intr-un clocot, apoi se opreste focul.
  4. Tocanita de porc se serveste cu patrunjel verde tocat marunt.

Recomandari

Mancaruri