Tocanita de hribi

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Tocanita de hribi este o tocanita aromata si foarte gustoasa, perfecta atat la masa de pranz cat si la cina.

Ingrediente

    • 500 gr hribi
    • 3 cepe mari
    • 2 rosii decojite
    • 2 cartofi
    • usturoi
    • 150 ml marar si tarhon tocate
    • 175 gr smantana
    • sare
    • piper boabe

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 6-8 persoane

  1. Cureti si speli ceapa, o tai pestisori, o calesti in ulei cald cu putin usturoi taiat marunt. Cand ceapa a devenit transparenta adaugi hribii (pe care i-ai dat in clocot) taiati felii subtiri, sare, doi cartofi (curatati si spalati, taiati felii mari) si piper boabe.
  2. Acoperi cu apa calda, fierbi la foc potrivit 30 de minute. Decorezi cu vedeata tocata. Tragi vasul de pe foc si lasi mancarea 15 minute sa se racoreasca.
  3. Servesti acoperit cu smantana, alaturi de paine proaspata sau de mamaliguta, alaturi de un vin alb, sec.

Recomandari

Mancaruri