Musaca cu carne de pui

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Musacaua este o mancare foarte buna mai ales rece. Puteti varia tipurile de carne folosind cea de vita sau de porc. Gustul va fi la fel de delicios.

Ingrediente

    • 1 kg de cartofi
    • 500 gr de carne tocata de pui
    • 1 ceapa
    • o lingura de unt
    • 100 ml ulei
    • 100 ml lapte
    • boia de ardei
    • o lingura de pasta de tomate

Instructiuni de preparare

  1. Speli  catrofii si ii pui la fiert intr-o oala cu apa rece si un praf de sare.
  2. Separat pui uleiul cu ceapa la calit iar cand ceapa incepe sa capete o culoare aurie adaugi carnea,pasta de tomate  si condimentele.Lasi pe foc timp de 30 de minute.
  3. Cand cartofii sunt gata faci din ei un piure adaugand untul si laptele,iar cand carnea este gata incepi sa asezi totul intr-o cratita incepand cu un strat de cartofi si unul de carne si tot asa pana terminam ingredientele.
  4. Dati vasul la cuptor pentru 20 de minute, iar cand o scoateti din cuptor adaugati patrunjel.

Recomandari

Mancaruri