Drob in foietaj

Puteti prepara aceasta reteta de drob in foietaj nu numai cu ocazia sarbatorilor de Paste.Este o reteta clasica pentru o masa alaturi de cei dragi.Carnea tocata amestec poate fi inlocuita cu cea de curcan pentru un gust deosebit.

4.5 stars based on 35 reviews
  • Asa arata deliciosul drob in foietaj care face senzatie pe masa de Paste. Asa arata deliciosul drob in foietaj care face senzatie pe masa de Paste.
  • Alaturi de ouale rosii drobul in foietaj nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paste. Alaturi de ouale rosii drobul in foietaj nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paste.
  • Asa arata deliciosul drob in foietaj in momentul felierii, inainte de a fi asezat pe masa de Paste alaturi de oua rosii. Asa arata deliciosul drob in foietaj in momentul felierii, inainte de a fi asezat pe masa de Paste alaturi de oua rosii.

Ce ingrediente se folosesc?

  • 1 chifla veche de o zi
  • 2 linguri lapte
  • 600 gr carne tocata amestec porc cu vita
  • 100 gr frunze de spanac
  • 250 gr foietaj
  • 4 oua fierte tari
  • 1 ou
  • sare si piper

 

Cum se prepara?

  1. Rupi chifla bucati si o pui intr-un caston impreuna cu laptele ca sa se inmoaie. Carnea tocata o pui in alt castron, condimentezi cu sare si piper, adaugi painea inmuiata si amesteci bine pentru a omogeniza compozitia.
  2. Spanacul il oparesti cateva minute in apa clocotita si il scurgi de apa si il lasi sa se raceasca. Intinzi putin foaia de foietaj, asezi pe centru,pe lungime, jumatate din amestecul de carne, pui spanacul si ouale fierte tari si curatate de coaja, si acopri totul cu restul de carne.
  3. Tai marginile de foietaj 2,5 cm grosime. Acoperi cu benzi amestecul de carne asezandu-le in cruce. Ungi cu un ou batut si apesi usor. Introduci  la cuptor, la foc potrivit pentru o ora.

Vezi retete similare

Drob de pui in aluat Drob de pui in aluat
Drobul de pui inlocuieste cu succes pe cel de miel fiind apreciat tot mai mult in ultima perioada.Si, pentru ca nu avem prapur cea mai potrivita varianta este sa facem un drob de pui in aluat.
Drob de pui-varianta 1 Drob de pui-varianta 1
Drobul de pui este foarte satios si aspectuos, singura problema ar fi pielea care trebuie scoasa de pe pui cat mai bine. Puteti prepara drobul si fara piele tapetand tava cu faina iar deasupra puteti pune 2 oua batute.
Drob de miel-varianta2 Drob de miel-varianta2
reteta de drob de miel difera de la o casa la alta.Fiecare gospodina are micul ei secret pe care cu greu il dezvaluie si celorlalti.Noi va oferim una din multimea de retete de drob existente, care speram sa va tenteze prin gustul si aspectul deosebit.
Drob de pui-varianta 2 Drob de pui-varianta 2
Drobul de pui este o mancare foarte usoara si nu trebuie sa fie neaparat paste pentru a o savura.Sau poate ca nu va place carnea de miel...atunci aceasta este varianta cea mai buna pentru a va bucura in zilele de pasti de o mancare traditionala.
Cartofi zdrobiti in amestec cu sunca sau jambon Cartofi zdrobiti in amestec cu sunca sau jambon
Cartofii zdrobiti in amestec cu sunca sau jambon este o mancare foarte gustoasa, pe care o puteti servi atat calda cat si rece.
Cartofi zdrobiti Cartofi zdrobiti
Cartofii zdrobiti sunt foarte usor de preparat si foarte satiosi ei putand sa fie aromatizati cu ceapa verde tanara sau cu rozmarin proaspat.
Drob de miel Drob de miel
Drobul este o reteta traditionala romaneasca care nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paste. Recomandata celor carora le place sa sarbatoreasca in mod traditional si sa puna pe masa bucate alese specifice de Pasti.
Drob de vinete cu cascaval Drob de vinete cu cascaval
Drobul de vinete cu cascaval este o reteta foarte gustoasa adaptata special pentru cei carora le plac vinetele si nu numai. Drobul este usor de gatit, nu necesita mult timp si costurile sunt moderate.
Beef Wellington Beef Wellington
Chiar daca reteta de Beef Wellington nu se stie carei bucatarii apartine acest fel de mancare: englez sau francez pot sa va spun ca este o mancare delicioasa si rafinata.
Chiftele cu fasole verde si sunca Chiftele cu fasole verde si sunca
Va oferim reteta de chiftele cu fasole verde si sunca pentru a o incerca fie macar o data.Datorita complexitatii ingredientelor, acest preparat inlocuieste cu succes o masa de pranz in zilele de vara, fiind mult mai aromata servita rece.

de azi

Pastrav la cuptor cu sos de smantana Pastrav la cuptor cu sos de smantana
Pastravul la cuptor cu sos de smantana se prepara usor, este delicios, numai bun la mesele in familie.
Pastrav cu sos de smantana si usturoi Pastrav cu sos de smantana si usturoi
Pastravul cu sos de smantana si usturoi trebuie sa il incercati pentru ca este delcios si aormat, numai bun pentru un pranz pe cinste.