Cotlete de vitel cu smantana

Cotletele de vitel cu smantana sunt foarte gustoase si aromate, mai ales daca se adauga si cateva boabe de piper verde pentru a accentua aroma carnii fragede.

4.5 stars based on 35 reviews
  • Cotletele de vitel cu smantana trebuie sa le incercati si dvs! Sunt delicioase! Cotletele de vitel cu smantana trebuie sa le incercati si dvs! Sunt delicioase!

Ce ingrediente se folosesc?

  • 5 cotlete de vitel
  • 150 gr smantana
  • patrunjel verde
  • 2 linguri faina
  • 70 gr unt
  • piper macinat
  • sare

Cum se prepara?

  1. Cotletele de vitel se spala, se sterg cu un servet absorbant, se dau prin faina si se asaza intr-o cratuita cu unt fierbinte, se intorc pe ambele parti si se acopera cu capac ca sa se inabuse bine si sa fiarba.
  2. Cand cotletele sunt aproape gata, se toarna peste ele smantana amestecata cu o lingura de faina, se mai fierbe 2-3 clocote, se adauga sare si piper, patrunjel verde tocat, apoi se poate servi cu o garnitura de orez natur sau paste fierte al dente.

Vezi retete similare

Cotlete de vitel in branza rasa Cotlete de vitel in branza rasa
Cotletele de vitel in branza rasa sunt delicioase daca se servesc vara, reci pentru a surplinde din plin aroma carnii de vitel.
Cotlete de vitel moldovenesti Cotlete de vitel moldovenesti
Cotletele de vitel moldovenesti trebuie sa le incercati si dvs deoarece sunt delicioase, si pline de vitamine.
Cotlete de porc cu ceapa Cotlete de porc cu ceapa
Nu trebuie sa fie neaparat Craciunul pentru a savura ccotlete de porc.Aceasta reteta de cotlete de porc cu ceapa, poate inlocui cu siguranta, renumitul gratar fiind si foarte usor de preparat.
Cotlete la tava cu sos picant Cotlete la tava cu sos picant
Cotletele la tava cu sos picand poate fi reteta care sa va scoata din impas cand nu mai stiti ce sa le preparati celor dragi pentru un pranz in familie.
Cotlete de mistret cu sos Cotlete de mistret cu sos
Cotletele de mistret cu sos sunt foarte bune si aromate, perfecte in zilele geroase de iarna.
Cotlete de caprioara Cotlete de caprioara
Cotletele de caprioara marinate sunt aromate si foarte gustoase, fiind considerate o delicatesa culinara.
Cotlete cu sos de ciuperci Cotlete cu sos de ciuperci
Cotletele cu sos de ciuperci sunt delicioase si foarte gustoase, perfecte pentru masa de pranz.
Stufat cu ficat de vitel Stufat cu ficat de vitel
Stufatul se poate pregati cu carne de porc, miel sau iepure dar este la fel de gustos si cu carne mai usor digerabila, cum este carnea de pui. Ficatul de vitel este poate cel mai gustos ficat si contine si o cantitate mare de fier si vitamine..
Momite de vitel Momite de vitel
Mancarea cu momite de vitel este foarte gustoasa, fiind in acelasi timp o delicatesa culinara.
Rasol de vitel cu crema de hrean Rasol de vitel cu crema de hrean
Rasolul de vitel cu crema de hrean este o mancare aromata, foarte gustoasa si pe placul tuturot.

Mancaruri de azi

Pastrav la cuptor cu sos de smantana Pastrav la cuptor cu sos de smantana
Pastravul la cuptor cu sos de smantana se prepara usor, este delicios, numai bun la mesele in familie.
Pastrav cu sos de smantana si usturoi Pastrav cu sos de smantana si usturoi
Pastravul cu sos de smantana si usturoi trebuie sa il incercati pentru ca este delcios si aormat, numai bun pentru un pranz pe cinste.