Cartofi zdrobiti

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Cartofii zdrobiti sunt foarte usor de preparat si foarte satiosi ei putand sa fie aromatizati cu ceapa verde tanara sau cu rozmarin proaspat.

Ingrediente

    • 1 kg cartofi
    • 2 cepe
    • 4 linguri cu ulei
    • sare
    • piper macinat

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 persoane

  1. Se spala cartofii cu o perie moale sau cu un burete aspru, se pun la fiert in apa calda cu sare si se fierb pana cand coaja crapa usor. Se scurg si se curata de coaja, se taie in doua si se pun peste ceapa tocata si calita in ulei.
  2. Intr-o cratita mare se zdrobesc feliile de cartofi cu furculita, se mai pune sare daca e nevoie, se amesteca bine toate ingredientele. Se serveste mancarea calda, cu salata verde sau salata de varza, cruda sau murata.

Recomandari

Mancaruri