Mazare sote

Secretele mazarii sote este ca nu este numai sanatoasa dar si deosebit de gustoasa. La prepararea acestei mazare verde sote trebuie avut grija ca mazarea sa se fiarba in putina apa, pentru a pastra vitamina C, care se stie ca este eficienta in anemie, d

4.5 stars based on 35 reviews
  • Mazarea sote ar trebui sa fie printre ganiturile preferate ale tuturor. Mazarea sote ar trebui sa fie printre ganiturile preferate ale tuturor.
  • Mazarea sote se poate servi alaturi de friganele, pentru un plus de gust. Mazarea sote se poate servi alaturi de friganele, pentru un plus de gust.

Ce ingrediente se folosesc?

  • mazare boabe proaspata
  • 1 lingurita zahar
  • 25 gr unt
  • sare

Cum se prepara?

  1. Mazarea se spala si se pune la fiert intr-o oala cu apa, sare si unt, adaugand in mometul cand incepe sa clocoteasca si o lingurita de zahar.
  2. Cand mazarea este fiarta se scurge de apa si se serveste ca garnitura la fripturile slabe sau la friganele.

Vezi retete similare

Mazare pastai in unt Mazare pastai in unt
Mazarea pastai in unt este o garnitura foare gustoasa si sanatoasa. Datorita faptului ca contine multe vitamine si fibre mazarea pastai in unt nu ar trebui sa lipseasca din meniul nostru saptamanal.
Mazare cu orez Mazare cu orez
Mazarea cu orez este o garnitura foarte gustoasa, dar mai ales plina de vitamine si fibre.Aceasta garnitura ar trebui sa fie printre preferatele tuturor deoarece contine multa vitamina C si fier.
Mazare ardeleneasca Mazare ardeleneasca
Mazarea ardeleneasca este o ganitura rapida, delicioasa si plina de vitamine si minerale.
Sote de morcovi Sote de morcovi
Soteul de morcovi este o garnitura plina de vitamine si foarte gustoasa. Soteul de morcovi se poate servi atat cald cat si rece fiind la fel de gustos.
Sote de morcovi- varianta 2 Sote de morcovi- varianta 2
Soteul de morcovi este un preparat delicios,, pe care il puteti prepara si in zilele de post, avand un gust si o aroma speciala.
Orez cu legume Orez cu legume
Orezul cu legume etse un preparat dietetic care se poate servi ata ca garnitura cat si ca fel principal in diverse cure si regimuri.
Legume asortate natur Legume asortate natur
Legumele asortate natur este un preparat deliciios cu dubla intrebuintare in bucatarie. Servita alaturi de friptura preferata este o garnitura foarte sanatoasa, si servita cu maioneza este o salata delicioasa.

de azi

Broccoli gratinat Broccoli gratinat
Broccoli gratinat este un preparat aromat si gustos, pe care il puteti servi ca garnitura sau ca fel principal.
Crema de cartofi Crema de cartofi
Crema de cartofi este garnitura perfecta pentru un pranz delicios si satios.Crema de cartofi merge foarte bine cu mancarurile cu carne de pasare.