Snitel de porc cu cascaval

Snitelele de porc cu cascaval sunt gustoase si foarte usor de preparat, fiind ideale pentru masa de pranz.

4.5 stars based on 35 reviews
  • Snitelul de porc cu cascaval este dleicios cu castraveti murati... Snitelul de porc cu cascaval este dleicios cu castraveti murati...

Ce ingrediente se folosesc?

  • 4 cotlete de porc fara os
  • 1 ardei gras rosu
  • 3 fire de patrunjel verde
  • 2 linguri pesmet
  • 150 gr cascaval
  • 1 lingurita cu parmezan ras
  • 2 oua
  • 2 linguri cu faina
  • piper macinat
  • sare
  • ulei pentru prajit

Cum se prepara?

  1. Cotletele de porc se bat cu ciocanelul pentru snitele, se sareaza, se pipereaza, apoi se lasa deoparte. Cascavalul se taie felii mai rosute, ardeiul gras se taie cubulete, iar patrunjelul verde se toaca cat mai fin.
  2. Separat, se amesteca parmezanul ras cu pesmetul, iar ouale se bat ca pentru omleta.
  3. Se presara pe fiecare bucata de carne putin patrunjel verde si putin ardei gras, se pune peste felia de cascaval, se impatureste si se prinde cu scobitori.
  4. Se dau snitelele prin faina, ou si prin amestcul d eparmezan cu pesmet, apoi lasa-le la rece 30 de minute, dupa care prajeste-le in ulei incins pana devin aurii, pe ambele parti.
  5. Snitelele de porc cu cascaval se servesc fierbinti cu salata si orez fiert natur.

Vezi retete similare

Rulouri cu sunca si cascaval Rulouri cu sunca si cascaval
Reteta de rulouri cu sunca si cascaval poate fi servita la masa de Craciun sau de ce nu la un pranz in familie.Poti inlocui carnea de posc cu cea de pui sau de vita.Gustul lor delicios nu se va schimba.
Snitel picant de porc Snitel picant de porc
Snitelul picant de porc este un preparat delicos, gustos, ideal pentru orice ocazie, bun atat rece cat si cald.
Rulou de pui cu ciuperci si cascaval Rulou de pui cu ciuperci si cascaval
Ruloul de pui cu ciuperci si cascaval este un preparat pe care il puteti servi atat cald ca fel principal cat si rece ca aperitiv delicios.
Muschi de porc impanat cu carnati Muschi de porc impanat cu carnati
Muschiul de porc impanat cu carnati este un preparat perfect pentru o masa alaturi de cei dragi.Muschiul de porc poate fi inlocuit cu muschi de vita, dupa placul dvs.
Cordon bleu cu muschiulet de porc Cordon bleu cu muschiulet de porc
Cordon bleu cu muschiulet de porc este un preparat delicios si aromat perfect pentru un pranz satios.
Snitel de pui umplut cu spanac Snitel de pui umplut cu spanac
Snitelul de pui umplut cu spanac este un preparat delicios, ideal pentru a-i pacali pe cei mici sa consume si spanac acre are multe beneficii.
Friptura picanta de porc Friptura picanta de porc
Friptura picanta de porc este fparte gustoasa si aromata, perfecta pentru un pranz in familie alaturi de cei dragi.
Snitel de curcan cu orez natur Snitel de curcan cu orez natur
Aceste snitele delicioase si aromate pot fi consumate a doua zi.Gustul va fi si mai bun deoarece combinatia de fructe si legume este delicioasa.Si, desi pare complicata reteta este foarte simpla si se prepara in maxim 20 minute.
Cotlet de porc impanat Cotlet de porc impanat
Cotletul de porc impanat este un preparat delicios, fiind la mare cautare la mesele festive, deoarece este aromat, si foarte gustos...
Medalion de porc cu praz si ciuperci Medalion de porc cu praz si ciuperci
Medalionul de porc cu praz si ciuperci este un preparat pe care il puteti servi cald ca friptura sau rece ca aperitiv la o cina familiala.

Friptura sau Gratar de azi

Scrumbie in pergament Scrumbie in pergament
Scrumbia in pergament trebuie sa o incercati pentru ca este delicioasa, cu aroma intensa si plina de minerale sanatoase.
Frigarui dobrogene din carne de miel Frigarui dobrogene din carne de miel
Frigaruile dobrogene din carne de miel sunt foarte fragede si aromate, numai bune pentru un pranz delicios si satios.