Salau prajit

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Salaul prajit este usor de facut si totodata delicios. Datorita faptului ca este un peste gustos si plin de vitamine o portie de salaul prajit va ofera toate mineralele posibile pentru sanatate.

Ingrediente

    • 1 salau
    • faina
    • zeama de lamaie
    • unt sau ulei pentru prajit

Instructiuni de preparare

  1. Salaul se curata, se spala, iar dupe ce i se scot oasele, se taie bucati, care se presara cu sare, se dau prin faina si se prajesc in unt sau ulei pe  ambele parti.
  2. Cand pestele este rumenit se scoate pe servete absorbante pentru a scurge surplusul de ulei apo se asaza pe un platou si  se garniseste cu lamaie si patrunjel verde tocat fin.

Recomandari

Friptura sau Gratar