Rulada de primavara

Rulada de primavara este o friptura, plina de surprize culinare si de legume delicioasa. Cu aceasta rulada de primavara veti castiga sigur laurii pentru cea mai buna friptura buna la gust si apetisanta la aspect!

4.5 stars based on 35 reviews
  • Asa arata rulada de primavara.Delicioasa si de neinlocuit. Asa arata rulada de primavara.Delicioasa si de neinlocuit.
  • Asa arata rulada de primavara inainte de a fi savurata. Asa arata rulada de primavara inainte de a fi savurata.

Ce ingrediente se folosesc?

  • 1 kg muschi file de porc
  • 600 gr spanac proaspat
  • 6 oua
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 capatana de usturoi
  • busuioc verde
  • sare
  • piper
  • ulei

PENTRU SOS:

  • 1 legatura marar verde
  • sare si piper macinat
  • 450 gr iaurt natur

Cum se prepara?

  1. Se spala musciul de porc api se usuca cu servete absorbate. Cu ajutorul unui cutit ascutit se desface muschiul pentru a-l putea umple, apoi se bate cu ciocanul de snitele pe ambele parti. Se condimenteaza cu sare si piper macinat si se asaza muschiul de porc pe un platou.
  2. Se spala spanacul cu multa apa rece, se scurge apoi se toaca marunt. Ceapa se curata si se toaca si ea marunt si se pune apoi la calit in 3 linguri de ulei.
  3. Se bat ouale ca pentru omleta si se toarna peste spanacul maruntit. Se amesteca iar compozitia se toarna peste ceapa, la calit. Se adauga usturoiul  taiat feliute si busuiocul tocat fin lasand sa se caleasca impreuna timp de 5-6 minute. Se potriveste gustul de sare si piper, dupa care se lasa compozitia sa se  raceasca.
  4. Cand umplutura este rece se intinde peste muschiul de porc desfacut si se ruleaza carnea care la final se leaga cu ata alimentara.
  5. Rulada se pune intr-o tava unsa cu ulei.Se adauga in tava un pahar de apa si se baga tava in cuptor. Din cand in cand se stropeste rulada cu sosul care se formeaza in tava.
  6. Cand rulada este rumena se scoate din cuptor si se serveste cu un sos de iaurt si marar.

Vezi retete similare

Rulada de miel Rulada de miel
Rulada de miel este o imbinare intre baza traditionala (carnea de miel) si surplusul preferential (orice dorim sa contina rulada). Rulada de miel este conceputa ca orice rulada, ea putand fi servita ca aperitiv sau ca fel principal.
Rulada de pui cu fructe de mare Rulada de pui cu fructe de mare
Rulada de pui cu fructe de mare este un preparat exotic, aromat si usor de preparat, in acelasi timp.
Rulada picanta de vitel Rulada picanta de vitel
Pentru zile speciale, cand vreti sa va uimiti invitatul sau invitatii, va recomandam o reteta speciala de rulada de vitel cuegume. Rulada de vitel cu legume este o reteta de sarbatoare, prin care vom prepara deosebit pupla de vitel.
Rulada din piept de curcan Rulada din piept de curcan
Rulada din piept de curcan este un preparat delicios, aromat si foarte apetisant, ideal pentru masa de Craciun.
Rulada de vita cu mazare Rulada de vita cu mazare
Rulada de vita cu mazare este un preparat delicios, pe care il puteti servi cald ca fel principal, sau rece ca aperitiv.
Rulada de carne de miel Rulada de carne de miel
Pentru cei care nu iubesc in mod deosebit drobul traditional de Paste din carne de miel, aceasta rulada poate fi o optiune delicioasa pentru invitatii nostri.
Rulada de vitel cu legume Rulada de vitel cu legume
Rulada de vitel cu legume este un preparat delicios care nu trebuie sa lipseasca de sarbatori de pe masa dvs, sau ori de cate ori doriti sa va surprindeti invitatii cu un preparat delicios si foarte aromat.
Rulada de curcan Rulada de curcan
Rulada de curcan este o friptura aromata foarte gustoasa si usor de preparat, fiind in acelasi timp un preparat usor si dietetic.
Rulada de cotlet cu pasta de mici Rulada de cotlet cu pasta de mici
Rulada de cotlet cu pasta de mici este un preparat pe care il puteti prepara chiar si de Craciun.
Piept de curcan umplut Piept de curcan umplut
Pieptul de curcan umplut este un preparat acre se poate servi rece ca aperitiv si cald alaturi de o friptura, ca fel principal.

Friptura sau Gratar de azi

Ton la gratar cu sos pesto de busuioc Ton la gratar cu sos pesto de busuioc
Ton la gratar cu sos pesto de busuioc este un preparat delicios, gustos si pe placul tuturor, perfect atat la pranz cat si la cina.
Medalion de somon cu salata calda de fenicul Medalion de somon cu salata calda de fenicul
Medalionul de somon cu salata calda de fenicul este un preparat de vara, plin de vitamine si usor de preparat.