Pui cu sos de branza

Puiul cu sos de branza este un preparat delicios si apetisant, foarte gustos si usor de preparat.

4.5 stars based on 35 reviews
  • Puiul cu sos de branza trebuie sa il incercati pentru ca este foarte bun. Puiul cu sos de branza trebuie sa il incercati pentru ca este foarte bun.

Ce ingrediente se folosesc?

  • 1/2 pui
  • 2 morcovi
  • 1/2 telina
  • 100 gr branza de vaci
  • 100 gr cascaval
  • 2 oua
  • 1 buchet broccoli
  • 4 ciuperci mari
  • sare
  • piper
  • 100 ml vin
  • ulei

Cum se prepara?

Ingrediente pentru 3 portii

Timp de preparare 90 minute

  1. Cureti si speli morcovul si telina. Fierbi legumele separat, apoi le tai in feliute.
  2. Speli puiul, il zvanti, apoi il rumenesti in putin ulei incins, il scoti si-l pui intr-o tava.
  3. Calesti legumele in grasimea de la pui. Cureti si speli palariile de ciuperci. Le asezi intr-o tava unsa cu ulei, le presari cu sare si le dai la cuptor, timp de 10-15 minute.Dupa aceea, umpli ciupercile cu legume si le asezi pe langa pui, impreuna cu broccoli.
  4. Pentru umplutura, freci branza cu ouale, sare, piper si cascavalul ras si repartizezi compozitia cu lingura, peste ciuperci. Torni putin vin in tava si dai totul la cuptor, pentru gratinare.

Vezi retete similare

Piept de pui cu legume si sos de vin Piept de pui cu legume si sos de vin
Pieptul de pui cu legume si sos de vin este un fel principal delicios, dietetic si foarte gustos, pe care il puteti preparat ori de cate oro doriti sa mancati ceva usor.
Pui cu miere Pui cu miere
Puiul cu miere este un preparat delicios, acre se poate servi cu sos de smantana cu usturoi. Pentru un aspect desavarsit adaugati in momentul servirii cateva seminte de susan.
Ciocanele de pui in crusta dulce Ciocanele de pui in crusta dulce
Ciocanelele de pui in crusta dulce este un preparat delicios pe care trebuie sa il preparati pentru o cina in familie.Fiind crocante ciocanelele se pot servi si reci, a doua zi.
File de salau cu sos de capere File de salau cu sos de capere
Fileul de salau cu sos de capere este delicios, rapid de preparat si de mare efect la masa.
Aripioare de pui cu sos picant Aripioare de pui cu sos picant
Aripioarele de pui cu sos picant sunt delicioase, aromate si foarte gustoase. Daca doriti ca sosul sa nu fie picant puteti sa inlocuiti boiaua iute cu cea dulce.
Pui cu sos aromat Pui cu sos aromat
Puiul cu sos aromat este varianta perfecta pentru o masa in familie la sfarsitul saptamanii.
Ciocanele de pui cu sos alb Ciocanele de pui cu sos alb
Ciocanelele de pui cu sos alb sunt foarte gustoase si aromate, ele fiind perfecte pentru masa de pranz sau de ce nu si la cina, alaturi de o salata de cruditati.
Frigarui de vita si pui Frigarui de vita si pui
Frigaruile de vita si pui sunt delicioase, gustoase si dietetice. pentru o aroma intensa este indicat sa le serviti cu garnitura de legume sotate.
Pui sote Pui sote
Reteta de pui sote o puteti prepara ori de cate ori doriti sa preparati ceva gustos dar nu aveti mult timp la dispozitie. Puiul sote este foarte gustos alaturi de o garnitura piute cum ar fi morcovi sau broccoli.
Piept de pui cu legume la gratar Piept de pui cu legume la gratar
Pieptul de pui cu legume la gratar este un preparat delicios, foarte satios si aromat.

Friptura sau Gratar de azi

Ton la gratar cu sos pesto de busuioc Ton la gratar cu sos pesto de busuioc
Ton la gratar cu sos pesto de busuioc este un preparat delicios, gustos si pe placul tuturor, perfect atat la pranz cat si la cina.
Medalion de somon cu salata calda de fenicul Medalion de somon cu salata calda de fenicul
Medalionul de somon cu salata calda de fenicul este un preparat de vara, plin de vitamine si usor de preparat.