Medalion de somon cu salata calda de fenicul

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Medalionul de somon cu salata calda de fenicul este un preparat de vara, plin de vitamine si usor de preparat.

Ingrediente

    • 2 medalioane de somon
    • 110 gr smantana
    • 150 gr fenicul
    • 1 lime
    • 2 rosii cherry
    • sare
    • piper macinat
    • valeriana

Instructiuni de preparare

  1. Asezonati medalioanele de somon cu sare si piper, apoi prajiti-leintr-o tigaie neaderenta timp de 3-4 minute pe fiecare parte.
  2. Transferati pestele intr-o tava si introduceti la cuptor, pe hartie de copt, timp de 10 minute.
  3. Separat, intr-o tigaie, prajiti  feniculul taiat felii marunte impreuna cu zeama de la ½ lime, asezonati cu sare si piper si, dupa 4-5 minute de prajire puneti smantana si opriti focul.
  4. Somonul se serveste cald impreuna cu salata calda facut.

Recomandari

Friptura sau Gratar