Frigarui de pui

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Frigaruile de pui sunt delicioase,aromate si foarte usor de preparat...

Ingrediente

    • 500 gr piept de pui dezosat
    • 1 catel de usturoi
    • 1 lingura suc de lamaie
    • 4 ramurele de rozmarin
    • 1 lingura oregano uscat
    • piper macinat
    • coaja rasa de la o lamaie

Instructiuni de preparare

  1. Pieptul de pui se spala, se sterge cu un servet absorbant, apoi se taie in cuburi care se pun  intr-un vas. Se adauga oregano, usturoiul taiat marunt, coaja rasa si sucul de lamaie si putin piper. Se amesteca, se acopera cu un capac si se lasa la frigider 30 de minute.
  2. Fiecarei bucati de carne i se face o gaura in care se infuge crenguta de rozmarin. Se pun frigaruile in cuptorul incins pentru 15 minute, intocandu-le o singura data, apoi se servesc cu garnitura si salata.

Recomandari

Friptura sau Gratar