Crap prajit-varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Crapul prajit este preparatul cel mai des intalnit din peste deoarece este foarte gustos iar crapul nu are oase multe.

Ingrediente

    • 1 kg crap
    • sare
    • usturoi
    • 150 ml ulei
    • 1 lamaie
    • malai

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4-6 persoane

  1. Se curata pestele de solzi, se taie felii si se sareaza putin. Se lasa cu sarea pe el 5 minute, dupa care se trece prin malai si se prajeste fiecare felie in ulei incins. Se intoarce des pentru ca sa se patrunda bine.
  2. Cand carnea pestelui a devenit tare, se poate consuma. Se scot feliile de peste pe o farfurie mare, se stropesc cu zeama de la lamaie si se acopera cu mujdei de usturoi.
  3. Pestele se serveste cald, cu mamaliguta calda si vin alb demisec.

Recomandari

Friptura sau Gratar