Crap la protap

Crapul la protap este delicios, aromat si se poate prepara cu orice ocazie. Cunoscatorii stiu ca crapul la protap este delicios.

4.5 stars based on 35 reviews
  • Crapul la protap este mult mai bun daca pestele este proaspat. Crapul la protap este mult mai bun daca pestele este proaspat.

Ce ingrediente se folosesc?

  • 1 crap
  • cimbru
  • sare

Cum se prepara?

  1. Se curata pestele, se spala, se taie in doua, de-a lungul sirii spinarii, se sareaza si se infige fiecare parte in protap. Se asaza protapul oblic in pamant, inclinat spre mijlocul focului. Se prajesc pe ambele parti, iar cand este gata se presara cu cimbru si se serveste.

Vezi retete similare

Crap umplut cu legume Crap umplut cu legume
Crapul umplut cu legume e o mancare delicioasa si usor de digerat, indicata mai ales in perioadele de convalescenta.
Crap umplut cu ciuperci Crap umplut cu ciuperci
Reteta de crap umplut cu ciuperci este bine sa o incercati macar o data ca sa va convingeti ca desi pare greu de preparat nu veti sta in bucatarie mai mult de max o ora.Iar laudele mancaciosilor nu vor intarzia sa apara.
Crap cu sos de vin Crap cu sos de vin
Vinul este întotdeauna ingredientul secret al pestelui, cu care obţine acea aromă pe care şi-o doreşte fiecare Această reţetă de crap în sos de vin se preparară în maxim o ora dar se devoreaza in cateva minute.
Buzunarele de crap Buzunarele de crap
Buzunerelele de crap este un fel de mancare idela pentru cei care doresc sa servesca pestele preparat in alf fel decat cel clasic.
Crap la gratar Crap la gratar
Nimic nu se compara cu crapul la gratar. Este gustos, aromat si foarte rapid de preparat.
Crap prajit cu capere Crap prajit cu capere
Crap prajit cu capere este un preparat cu tenta mediteraneana, pe care trebuie sa il incercati.
Crap prajit Crap prajit
Crapul prajit este un preparat delicios pe care cu siguranta il indragiti. Gustul pestelui este si mai bun daca pstele este proaspat si mare.
Crap prajit cu sos genovez Crap prajit cu sos genovez
Crapul prajit cu sos genovez este o delicatesa pescareasca, foarte aromata si gustoasa.
Crap prajit-varianta 2 Crap prajit-varianta 2
Crapul prajit este preparatul cel mai des intalnit din peste deoarece este foarte gustos iar crapul nu are oase multe.
Crap umplut cu spanac Crap umplut cu spanac
Crapul umplut cu spanac trebuie sa il incercati pentru ca este foarte bun si gustos, mai ales daca il serviti la o masa festiva.

de azi

Ton la gratar cu sos pesto de busuioc Ton la gratar cu sos pesto de busuioc
Ton la gratar cu sos pesto de busuioc este un preparat delicios, gustos si pe placul tuturor, perfect atat la pranz cat si la cina.
Medalion de somon cu salata calda de fenicul Medalion de somon cu salata calda de fenicul
Medalionul de somon cu salata calda de fenicul este un preparat de vara, plin de vitamine si usor de preparat.