Chiftelute de pui la cuptor

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Chiftelutele de pui la cuptor sunt delicioase si aromate, fiind la fel de bune si daca sunt servite reci, a doua zi.

Ingrediente

    • 500 gr piept de pui
    • 1 ceapa
    • 1 lingura pesmet+ pesmet pentru crusta
    • 4 frunze de busuioc tocate marunt
    • piper alb macinat
    • 2 oua
    • 1 lingura patrunjel verde tocat marunt
    • 1 lingurita ghibir ras
    • 2 linguri branza de vaci
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Da carnea curatata de oase si piele prin masina de tocat, impreuna cu ceapa. Amesteca-le cu restul ingredientelor ca sa se omogenizeze. Formeaza  din compozitie sfere pe care le tavalesti apoi prin pesmet.
  2. Pune bilutele in tava, pe hartie de copt, si da tava in cuptorul incins, la foc potrivit 30-40 de minute.
  3. Serveste chiftelutele calde sau reci, cu garnitura sau ca antreu, cu frunzulte de busuioc deasupra.

Recomandari

Friptura sau Gratar