Calcan prajit cu ceapa si masline

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Calcanul prajit cu ceapa si masline este un preparat rapid si gustos, pe care il puteti prepara oricand aveti invitati neanuntati.

Ingrediente

    • 4 buc calcan a cate 200 gr fiecare
    • 150 gr masline negre si verzi fara samburi
    • 1 lingura capere in saramura
    • 1 ceapa
    • 4 linguri vin alb sec
    • 3 linguri ulei de masline
    • 1/2 lingurita cimbru
    • 1/2 lingurita oregano
    • faina

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 persoane

  1. Spalati si uscati bine bucatile de peste, sarati si piperati putin, tavaliti-le prin faina, apoi scuturati faina in exces.
  2. Incingeti uleiul intr-o tigaie, prajiti pestele pana se rumeneste usor pe ambele parti. Turnati vinul, ceapa tocata, maslinele, caperele, cimbrul si oregano. Acoperiti tigaia si lasati sa fiarba la foc mic 15 minute, apoi puteti servi.

Recomandari

Friptura sau Gratar