Gogosari murati pentru iarna

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Gogosarii murati pentru iarna se prepara in multe feluri, noi insa va oferim o reteta pe cat de rapida, pe atat de gustoasa.

Ingrediente

    • 80 buc gogosari rosii
    • seminte de mustar
    • 1 l otet
    • hrean
    • 250 gr zahar
    • piper boabe
    • 150 gr sare
    • aspirina
    • 5 foi de dafin

Instructiuni de preparare

  1. Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4,apoi se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa pana a doua zi.
  2. In apa care au lasat-o se pune aspirina si se amesteca pana se topeste, apoi se pun in borcane. Se capseaza si gata nu se mai fierb !

Recomandari

Conserve si Muraturi