Mocaccino ice

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Mocaccino ice este o cafea racoritoare de vara.Mocaccino ice se poate bea atat la micul dejun cat si dupa masa de pranz.

Ingrediente

    PENTRU FRAPPE:

    • 400 ml expresso  lung
    • 50 ml frisca lichida
    • 6 cuburi de gheata
    • 1  plic zahar vanilat
    • 100 ml lapte
    • 1 lingura sirop de cacao/ sirop de ciocolata
    • 2 linguri de zahar

    PENTRU DECOR:

    • praf de scortisoara
    • cafea rasnita

Instructiuni de preparare

  1. Toarna expressoul in vasul blenderului. Adauga laptele, zaharul, siropul de cacao/ciocolata, gheata sparta si zaharul vanilat.
  2. Mixeaza ingredientele 1 minut la putere maxima, apoi toarna frisca lichida in fir subtire, mixand in continuare.
  3. Cand compozitia a devenit omogena, toarn-o in doua cesti de sticla si serveste bautura presarata cu putina scortisoara si, dupa gust, cu un praf de cafea cernuta  printr-o strecuratoare fina.

Sfat!

Daca  nu ai la indemana sirop de cacao, poti folosi si cacao dulce pulbere, pe care  sa o folosesti in acelasi mod ca si siropul.

Recomandari

Cafea