Sufleu de branza de vaci

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Sufleu de branza de vaci este un aperitiv pe care il puteti servi atat la micul dejun cat si la pranz ca fel principal.

Ingrediente

    • 500 gr piure de cartofi
    • 400 gr branza de vaci
    • 5 oua
    • 200 ml smantana
    • 50 ml ulei
    • 1 lingura faina
    • marar verde
    • sare
    • piper

Instructiuni de preparare

  1. In piureul de cartofi se incorporeaza branza de vaci, mararul tocat, galbenusurile (pe rand), sare si piper, dupa gust. Se amesteca bine pana se omogenizeaza, apoi se adauga albusurile batute spuma.
  2. Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma termorezistenta, unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se introduce la cuptor pana se rumeneste. Se serveste cu smantana deasupra si cu garnitura de salata verde.

Recomandari

Aperitive