Rulada cu legume

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Rulada cu legume este cel mai elocvent model de reteta de post plina de vitamine, usor de preparat si foarte gustoasa.

Ingrediente

    • 1 morcov mare
    • 200 gr broccoli
    • 1 chifla
    • 1 lingura margarina
    • 300 gr fasole alba uscata,fiarta
    • 400 gr foietaj
    • sare si piper

Instructiuni de preparare

  1. Se spala morcovul si broccoli. Morcovul se taie bucati mici, iar broccoli se desface buchetele.Se fierbe morcovul in apa cu sare 5 minute, dupa care se adauga broccoli si se mai lasa 2 minute sa fiarba. Se scurg intr-o sita si se clatec cu apa rece.Se pun intr-un castron si se lasa sa se raceasca.
  2. Chifla se taie cuburi mici care se prajesc in margarina incinsa apoi se adauga peste legume.Se adauga fasolea fiarta, si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se amesteca totul cu atentie deoarece broccoli se poate sfarma.
  3. Pe o planseta  presarata cu faina, se intind foietajul,trecand de cateva ori peste el cu sucitorul. Se intinde pe foietaj amestecul de legume, se ruleaza si se aseaza rulada intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se unge cu putina margarina si se introduce la cuptor  35-40 de minute la foc potrivit.

Recomandari

Aperitive