Pasta de masline- varianta 3

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pasta de masline este perfecta pentru umplerea oualelor fierte.

Ingrediente

    • 200 gr masline
    • 100 ml ulei
    • 1/2 lamaie
    • 2 felii de franzela
    • 1 ceapa
    • 1 gogosar murat
    • frunze de patrunjel verde

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4-6 persoane

  1. Speli maslinele, cureti samburii si le treci prin masina de tocat impreuna cu 1 ceapa mica, miezul de la 2 felii de paine si  cateva fire de patrunjel verde.
  2. Asezi amestecul in castron adanc si il subtiezi cu ulei pus cate putin si zeama de lamaie.
  3. Omogenizezi si tartinezi feliile de paine. Decorezi cu felii subtiri de gogosar murat sau crud, cu frunze de patrunjel sau marar verde si servesti alaturi de 1 cana de lapte cald sau ceai indulcit.

Recomandari

Aperitive