Pasta de heringi

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pasta de heringi este reteta perfecta pentru un aperitiv gustos si aromat, perfect in zilele cu dezlegare la peste.

Ingrediente

    • 2 heringi afumati
    • 1 ceapa
    • 100 ml ulei
    • 1/2 lamaie
    • 10 masline fara samburi
    • frunze de patrunjel
    • 1franzela

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4-6 persoane

  1. Lasi peste noapte pestele la desarat, ii scoti pielea, il cureti de oase dupa ce l-ai sters cu prosop curat si treci carnea pestelui prin masina de tocat impreuna cu o ceapa, un miez de paine si 2-3 masline fara samburi.
  2. Omogenizezi pasta  si o subtiezi,folosind o lingura de lemn si lucrand intr-un singur sens, cu ulei pus cate putin si zeama de lamaie.
  3. Tartinezi feliile de paine, decorezi cu felii de masline si frunze de patrunjel. Servesti cu ceai cald, indulcit dupa gust si parfumat cu 1 feliuta de lamaie.

Recomandari

Aperitive