Coltunasi cu branza de vaci

Coltunasii cu branza de vaci pot avea forme diferite dar gustul este la fel de gustos.

4.5 stars based on 35 reviews
  • Coltunasii cu branza de vaci sunt dulci, gustosi si foarte gustosi. Coltunasii cu branza de vaci sunt dulci, gustosi si foarte gustosi.

Ce ingrediente se folosesc?

PENTRU ALUAT:

  • 2 oua
  • sare
  • faina

PENTRU UMPLUTURA:

  • 250 gr branza de vaci
  • 2 oua
  • sare
  • 3 linguri zahar
  • 50 gr unt
  • vanilie

Cum se prepara?

  1. Se face un aluat de taitei din 2 oua. Se intinde foaia de aluat si se taie in patrate de 5x5 cm.
  2. Se scurge branza de vaci in strecuratoare, se amesteca cu ouale, sarea, vanilia, 1 lingura de zahar si se freaca bine. Se pune pe fiecare patrat de aluat o lingurita de branza, se uda marginile patratului, se pliaza in forma de triunghi si se lipesc marginile presandu-le cu degetele.
  3. Se fierb coltunasii intr-o cratita cu multa apa si sare, la foc potrivit. Cand coltunasii s-au lasat la fund, se scot cu spumiera, se pun la scurs, se stropesc cu unt topit si se presara cu zahar. Se servesc fierbinti.

Vezi retete similare

Coltunasi cu branza de oi si busuioc Coltunasi cu branza de oi si busuioc
Coltunasii cu branza de oi si busuioc sunt foarte aromati...Trebuie sa ii incercati!
Coltunasi cu branza sarata Coltunasi cu branza sarata
Coltunasii cu branza sarata sunt foarte gustosi , mai ales daca in momentul serviii punem peste ei putina smantana sau unt cald.
Sufleu de branza de vaci Sufleu de branza de vaci
Sufleu de branza de vaci este un aperitiv pe care il puteti servi atat la micul dejun cat si la pranz ca fel principal.
Clatite cu branza de vaci la cuptor Clatite cu branza de vaci la cuptor
Clatitele cu branza de vaci la cuptor sunt foarte usor de preparat si sunt cele mai bune daca le serviti reci.
Rulouri cu somon si branza de vaci Rulouri cu somon si branza de vaci
Rulourile cu somon si branza de vaci se prepara usor si sunt delicioase. Aceste rulouri sunt apreciate la mesele in familie, dar ele se pot servi si la micul dejun, pentru o portie de sanatate.
Budinca de paine cu branza de vaci Budinca de paine cu branza de vaci
Budinca de paine cu branza de vaci este o budinca aperitiv foarte gustoasa, pe care o puteti servi atat calda cat si rece.
Budinca din branza de vaci Budinca din branza de vaci
Budinca din branza de vaci este un preparat pe care il puteti servi simplu la gustare, si pudrat cu zahar, la desert.
Cartofi umpluti cu branza de vaci Cartofi umpluti cu branza de vaci
Cartofii umplututi cu branza de vaci sunt foarte usori si foarte gustosi, ei putand fi consumati si de copii mai mici.
Budinca de malai cu branza de vaci Budinca de malai cu branza de vaci
Budinca de malai cu branza de vaci este o budinca traditionala, foarte aromata si gustoasa, mai ales daca o serviti la micul dejun.
Budinca din branza de vaci- varianta 2 Budinca din branza de vaci- varianta 2
Budinca din branza de vaci trebuie sa o incercati pentru ca se prepara usor dar este delicioasa si foaret aromata.

Aperitive de azi

Clatite americane cu goji Clatite americane cu goji
Clatitele americane cu goji sunt atat de bune incat le puteti servi atat la micul dejun cat si la gustare.
Batoane cu goji Batoane cu goji
Batoanele cu goji sunt bune la gustarile dintre mese, avand un efect energizant puternic.