Ciuperci prajite

Ciupercile prajite se pot consuma atat calde cat si reci, ele fiind perfecte atat la aperitiv cat si ca garnitura.

4.5 stars based on 35 reviews
  • Ciupercile prajite sunt delicioase si foarte usor de preparat. Ciupercile prajite sunt delicioase si foarte usor de preparat.

Ce ingrediente se folosesc?

  • 500 gr ciuperci mici
  • usturoi
  • verdeata tocata
  • 1 lingura cu sare
  • 1 lingura cu zahar
  • 150 ml ulei

Cum se prepara?

Ingrediente pentru 4 persoane

  1. Cureti ciupercile, le speli in mai multe ape si le clocotesti timp de 10 minute in apa in care ai pus 1 lingura de zahar si 1 lingura de sare.
  2. Lasi sa se scurga, apoi le prajesti in mult ulei.
  3. Cand s-au rumenit usor, le scoti in castron adanc, le acoperi cu sos de usturoi si le decorezi cu verdeata tocata fin, apoi le servesti cu paine prajita.

Vezi retete similare

Ciuperci prajite in ulei Ciuperci prajite in ulei
Ciupercile prajite in ulei trebuie sa le incercati si dvs deoarece sunt foarte aromate si gustoase.
Ciuperci umplute-varianta 2 Ciuperci umplute-varianta 2
Ciupercile umplute este un preparat pe care il puteti prepara cu diferite umpluturi, dupa preferinta.
Ciuperci fripte cu sos de rosii Ciuperci fripte cu sos de rosii
Ciupercile fripte cu sos de rosii sunt delicioase, apetisante si foarte usor de preparat.
Ciuperci umplute cu orez Ciuperci umplute cu orez
Ciupercile umplute cu orez poate fi si un punct de pornire pentru o mancare delicioasa, daca alaturi pui si o lingura de sos bechamel.Desi e o reteta rapida, mesenii vor crede ca e o delicatesa...
Ciuperci umplute Ciuperci umplute
Ciupercile umplute sunt delicioase si foarte satioase, ele putand sa fie servite atat ca aperitiv, cat si ca fel principal sau garnitura.
Ciuperci marinate-varianta 3 Ciuperci marinate-varianta 3
Ciupercile marinate sunt foarte gustoase si aromate. Merita sa le incercati!
Ciuperci umplute- varianta 3 Ciuperci umplute- varianta 3
Aceste ciuperci umplute trebuie sa le incercati pentru ca sunt nu doar usor de preparat dar foarte gustoase si satioase.
Ciuperci umplute cu branza de burduf Ciuperci umplute cu branza de burduf
Ciupercile umplute cu branza de burduf sunt foarte gustoase si aromate, ele fiind la fel de bune reci sau calde.
Ciuperci cu paine picanta Ciuperci cu paine picanta
Aceasta reteta este o reteta speciala datorita faptului ca poate fi oricand imbunatatita folosind in loc de pasta curry pasta masline,de rosii, de usturoi sau chilli.Iar ciupercile coapte pe uscat isi pastreaza aroma dand retetei o nota de prospetime.
Oua jumari cu ciuperci Oua jumari cu ciuperci
Ouale jumari cu ciuperci sunt delicioase atat calde cat si reci, ideale pentru gustare sau micul dejun.

Aperitive de azi

Covrigi rotunzi cu susan Covrigi rotunzi cu susan
Acesti covrigi rotunzi si rumeni isi datoreaza textura deosebita faptului ca sunt gatiti de doua ori, intai prin oparire, iar apoi prin coacere.Moi la miez si cu o crusta crocanta, sunt excelenti si umpluti, dar si simpli, prajiti si unsi cu unt.
Chec sarat cu masline si rosii Chec sarat cu masline si rosii
Checul sarat cu masline si rosii este de fapt o paine usoara, gustoasa si la mare cautare la mcul dejun.