Carnati de sange- Blutwurst

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Carnatii de sange- Blutwurst sunt recunoscuti pentru gustul dulceag si aroma fina.

Ingrediente

    • 1 kg carne cu grasime
    • 1 pahar cu sange
    • plamani
    • inima
    • rinichi
    • sorici
    • sare
    • condimente

Instructiuni de preparare

  1. Se toaca, folosind o secure ascutita, carnea.Se pune in vas adanc, se adauga tocatura din plamani, inima, rinichi, se completeaza cu: sorici tocat mare, sare si condimente dupa gust.
  2. Se omogenizeaza amestecul, se adauga 1 pahar cu sange care s-a pastrat cu sare (la rece), se omogenizeaza din nou si se umplu carnatii. Se folosesc mate de porc.
  3. Cand sunt gata, carnatii se pun in apa fierbinte si se tin pe marginea plitei 1/4 ora. Se pune vasul pe foc mic si se fierb 30 minute timp in care se inteapa carnatii cu furculita ca sa se scurga surplusul de
    apa si grasime.
  4. Se scot si se racesc, apoi se pastreaza la rece.

Recomandari

Aperitive