Budinca de sunca sau branza

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Budinca de sunca sau branza este perfecta pentru mesele de la sfarsitul saptamanii.

Ingrediente

    • 100 gr faina
    • 4 oua
    • 150 gr cascaval sau sunca presata
    • 50 gr unt
    • 500 ml lapte
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Se topeste untul intr-o tigaie, se adauga faina si se amesteca bine pana se incorporeaza faina in unt, fara sa se prajeasca, apoi se toarna laptele, cate putin, amestecand bine pana se obtine o ciulama. Se ia vasul de pe foc, se adauga sunca taiata sau branza, se lasa sa se raceasca, apoi se amesteca cu galbenusurile si cu albusurile batute spuma.
  2. Se unge cu unt o forma termorezistenta, se toarna compozitia, apoi se coace pana incepe sa se rumeneasca.

Recomandari

Aperitive