Budinca de malai cu branza de vaci

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Budinca de malai cu branza de vaci este o budinca traditionala, foarte aromata si gustoasa, mai ales daca o serviti la micul dejun.

Ingrediente

    • 300 gr branza de vaci
    • 300 ml smantana
    • 3 oua
    • 400 gr malai
    • 200 gr faina
    • 1 lingura zahar
    • 1/2 plic praf de copt
    • 1 lingurita zeama de lamaie

Instructiuni de preparare

  1. Se freaca branza de vaci cu galbenusurile, se adauga smantana, zaharul, faina, praful de copt stins in zeama de lamaie si malaiul - fiert cateva minute si racit. La sfarsit se incorporeaza albusurile batute spuma.
  2. Compozitia se toarna in forma tapetata si se coace in cuptorul incins la foc potrivit, timp de 45 de minute.
  3. Cand s-a rumenit si se desprinde de pe marginea formei, este gata. Se serveste cu smantana.

Recomandari

Aperitive