Aperitiv de pui cu legume

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Aperitivul de pui cu legume poate fi consumat atat la micul dejun cat si la antreurile de sarbatori.Acest aperitiv poate de asemenea sa fie servit ca fel principal alaturi de garnitura si salata de cruditati.

Ingrediente

    • 1 piept de pui
    • 2 pulpe superiare de pui dezosate
    • 2 morcovi mari
    • 50 gr de stafide
    • 20 gr de gelatina
    • 1 lingurita de piper boabe
    • 2 foi de dafin
    • 1 crenguta de rozmarin
    • busuioc uscat
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Tai carnea bucati si o pui la fiert impreuna cu morcovii intregi si cu condimentele. Intre timp, se pun stafidele la inmuiat in putina apa calduta.
  2. Cand carnea s-a fiert se strecoara pastrand zeama in care a fiert. Gelatina se inmoaie in putina apa rece si se adauga in supa se da intr-un clocot si se lasa la racit.
  3. Carnea de pui se toaca marunt si se amesteca cu supa rece. Compozitia astfel obtinuta se intinde pe o folie dreptunghiulara pe latura mare.asezi morcovii in mijoc si presari stafidele. 
  4. Rulezi compozitia cu ajutorul foliei dandu-i forma unui salam. Dai la rece compozita pentru o noapte pana se intareste bine.

 

Recomandari

Aperitive