Prajitura marchizei

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Prajitura marchizei este un desert foarte gustos si rapid, pe care il puteti prepara ori de cate ori doriti sa serviti ceva dulce.

Ingrediente

    • 350 gr ciocolata amaruie
    • 80 gr unt, la temperatura camerei
    • 200 gr biscuiti simpli
    • 300 ml frisca lichida
    • 1/2 lingurita scortisoara pudra

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 6 portii
Timp de preparare 20 minute
Timp de fierbere 10 minute
Timp de racire 6 ore

  1. Ciocolatase taie grosier cu un cutit, iar biscuitii se sfarama in bucati mici. Se ia o tava de chec si se tapeteaza cu folie alimentara.
  2. Intr-o craticioara se pune frisca si se adauga untul taiat cubuele. Se lasa pe foc mic sa ajunga la punctul de fierbere, apoi se adauga ciocolata si se tine tot pe focul mic. Dupa ce s-a amestecat ciocolata se pun biscuitii si scortisoara si se omogenizeaza bine.
  3. Se toarna tot amestecul in tava pregatita, se niveleaza si se lasa sa se raceasca dupa care se baga la frigider pentru 6 ore.

Recomandari

Prajituri