Prajitura intoarsa cu capsuni

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Prajitura intoarsa cu capsuni este reteta de succes pentru un desert racoritor si usor de preparat, numai bun in zilele caniculare de vara.

Ingrediente

    • 400 gr piure de capsuni
    • 170 gr gelatina cu aroma de capsuni
    • 150 gr bezele
    • 500 gr amestec pentru torturi

Instructiuni de preparare

  1. Intindeti piurerul de capsuni pe fundul tavii de copt, si, daca mai aveti capsune intregi asezati-le peste piure, pudrati cu gelatina pudra, apoi asezati bezelele.
  2. Se prepara amestecul de tort confomr indicatiilor de pe ambalaj si turnati peste bezelele din tava. introducceti tava in cuptorul incins si, coaceti 45-50 de minute, pana cand se rumeneste si scobitoarea iese curata.
  3. Scoateti tava din cuptor, lasati 15 minute in tava sa se racoreasca, apoi acoperiti tava cu un platou si rasturnati desertul dintr-odata. Prajitura se serveste rece, decorata cu frisca batuta spuma.

Recomandari

Prajituri