Desert cu inghetata bezele si fructe de padure

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Desertul cu inghetata, bezele si fructe de padure este cel mai gustos, dulce si aromat desert pe care il puteti servi in zilele caniculare de vara.

Ingrediente

    • 2 kg inghetata cu vanilie 
    PENTRU UMPLUTURA:
    • 10 bezele sfaramate
    • 400 gr fructe de padure
    PENTRU TOPPING:
    • fructe de padure

Instructiuni de preparare

  1. Se asaza o folie de plastic pe o tava rotunda, cu peretii detasabili. Intre timp, se lasa putina inghetata la dezghetat, pana se inmoaie, avand insa grija sa nu se topeasca de tot.
  2. Ulterior, se pune o treime din inghetata in tava, deasupra careia se distribuie jumatate din cantitatea de fructe de padure, apoi jumatate din bezelele sfaramate. Se repeta straturile, terminand cu ultima treime din inghetata. Se acopera cu folia de plastic si se lasa la racit in congelator, pentru 3 - 4 ore.
  3. Dupa ce timpul de congelare a trecut, se scoate desertul din congelator, se decoreaza cu fructe de padure si este gata de servit.

Recomandari

Prajituri