Papanasi cu flocoane de ovaz

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Papanasii cu flocoane de ovaz sunt dietetici si aromati, un desert de neuitat!

Ingrediente

    • 200 gr branza de vaci
    • 2 oua
    • 1 lingura cu unt
    • 200 gr zahar pudra
    • 200 gr faina
    • sare
    • 200 gr fulgi de ovaz
    • 250 ml ulei
    • praf de copt

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4-6 persoane

  1. Faci un aluat din branza de vaci, 1 lingura cu unt fierbinte, 1 praf de copt, 2 oua, putina sare, fulgi de ovaz si faina. Framanti toate ingredientele intr-o cratitacu gura larga, faci suluri subtiri cat degetul, din care obtii covrigei potrivit de mari.
  2. Lucrezi pe planseta infainata si faci mai multi covrigei pe care-i lasi sa stea pana ii poti praji.
  3. Incalzesti uleiul intr-un tuci inalt, pui covrigeii pe rand, ii scoti pe servetele si-i pudrezi cu zahar
    farin, apoi ii servesti calzi.

Recomandari

Patiserie