Aluat pentru gogosi

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Acest aluat de gogosi este un aluat simplu si gustos, pentru gogosi satioase.

Ingrediente

    • 1 kg faina
    • 50 gr drojdie proaspata
    • 350 ml lapte
    • 3 oua
    • 150 gr zahar
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Se dizolva drojdia cu putin lapte caldut, se adauga putin zahar si putina faina si se lasa sa dospeasca. Dupa ce a crescut, se adauga restul de lapte si de faina, ouale si sarea, se framanta si se lasa din nou la dospit. Dupa ce a crescut, se poate folosi. 

Recomandari

Aluat pentru gogosi- varianta 2

Acest aluat de gogosi este foarte aromat si gustos, numai bun pentru gogosi aromate si pufoase.

30 min
4 servings

Aluat pentru coltunasi

Aluatul pentru coltunasi este un aluat rapid si foarte usor de preparat, asemanator celui pentru taitei.

30 min
4 servings

Aluat pentru foi de strudel

Aluatul pentru foi de strudel este un aluat care nu trebuie sa lipseasca din cartea de bucate a niciunei gospodine.

30 min
4 servings

Gogosi rapide fara dospit

Gogosile rapide fara dospit sunt delicioase, se prepara usor si sunt, cu siguranta, pe placul tuturor.

30 min
4 servings

Mini strudel cu mere rapid

Mini strudelul cu mere rapid trebuie sa il incercati pentru este gustos, aromat si cu sigurata si pe placul dvs.

30 min
4 servings

Patiserie